Weekend tip! Grillen & Chillen



Na wat snijwerk doet de oven het verdere werk..

Maak wat meer en je kunt er nog een paar keer van eten.

 

Top als bijgerecht tijdens de bbq, als basis voor een pastasaus of als topping op een zelfgemaakte pizza.

 

De groenten die je hieronder ziet zijn:

 

Ui

Paprika

Aubergine

Courgette

Venkel

Zoete aardappel

Knoflook

 

Allemaal lenen ze zich er perfect voor om met wat olie en balsamicoazijn gegrild te worden. Takjes rozemarijn en tijm erbij voor wat extra geur en smaak. Peper & Zout naar behoefte en je kunt 2×20 min. chillen of in de tussentijd wat anders lekkers maken. Zet de oven op minimaal 200 Gr. Roer na 20 min. even door de groenten.

 

Eet smakelijk! #weekend #tip #Njoy

Deel dit bericht!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Reacties

Volg ons

facebook_icon instagram_icon pinterest_icon mail_icon

kirsty

Sophie & Ik
Ter inspiratie en vermaak voor jong en oud, samen koken en genieten.