Sophie&Ik

Sophie’s Food & Fun Club

 

Ter inspiratie en vermaak op het gebied van voeding voor jong en oud!

 

Hier vind je recepten voor alledag, traktatietips voor jong en oud en zo af en toe gaan we voor culinair. Hoofdzakelijk draait het om gezonde recepten, maar zo af en toe wenst de maag ook wat anders..

 

Daarnaast laat ik jullie graag kennismaken met het eten van de boer. We kennen allemaal wel de uitdrukking, ”Wat de boer niet kent dat eet hij niet”. Maar veel van ons, en vooral veel kids, kennen veel niet wat de boer wel kent en eet!

 

Ik woon in het mooie Twente en ben geboren in het net zo mooie Salland. Van jongs af aan was ik al druk met koken. Eerst samen met paps en mams en later alles zelf doen. Mijn ouders en broer werden al snel Aziatische proefkonijnen. Wat ik tijdens mijn bijbaantje in de toko leerde over de Aziatische keuken, werd vaak gelijk in het weekend uitgeprobeerd. Ik heb dan ook een voorliefde voor Indonesisch, en sinds Jamie Oliver toch ook voor Italiaans eten.

 

Tegenwoordig krijg ik hulp in de keuken (en dan bedoel ik niet manlief die al vast het vlees uit de pan jat, euh proeft). Ze is nog maar drie jaar, maar mijn dochter ziet roeren in de pannen toch al wel als ’haar’ taak in de keuken. Heel gezellig!

 

Minder gezellig zijn soms de hoeveelheden die uiteindelijk door haar gegeten worden, maar zo lang de rauwe paprika er in gaat als koek is mama tevreden. Ter ere van haar, heb ik de tweede naam van mijn dochter gebruikt voor de Food & Fun Club. Zij is één van mijn grootste inspiratiebronnen voor gezellige gezonde recepten.

 

Samen koken doet samen eten en samen genieten. Laat je inspireren en vermaken met recepten voor het hele gezin, koken met en voor elkaar!

 

Njoy

Volg ons

facebook_icon instagram_icon pinterest_icon mail_icon

kirsty

Sophie & Ik
Ter inspiratie en vermaak voor jong en oud, samen koken en genieten.