Scrambled egss with veggies



Zin in een makkelijke en super gezonde lunch?

 

Kijk wat je nog aan (restjes) groente hebt liggen, snijd het fijn en fruit het aan met peper, zout en het liefst verse kruiden.

Ik ben dol op oregano en heb altijd een potje (of twee) op voorraad. Altijd lekker over de groente en in combi met eieren. Dus gedroogde kruiden werkt ook prima.

 

Kluts drie eitjes los en luchtig, voeg de groente erbij en giet alles weer terug in de pan.

Kijk eerst even of er nog een scheutje olie in de pan moet.

 

De truc is dat je het ei iets laat bakken en dan weer los maakt met een spatel.

Omscheppen, weer iets laten bakken en weer omscheppen enzovoort.. Ook jij kan dat!

 

In mijn scrambled eggs zat dit keer:

  • paprika
  • sjalotje
  • tomaat
  • stukje prei

en een scheutje sojasaus in plaats van zout door het ei.

 

Er lagen nog 6 verloren cherrytomaatjes, die heb ik in vieren gesneden en even gemarineerd in balsamicoazijn en basilicumolijfolie. Heerlijk!

 

Dat vind ik zo fijn aan kokkerellen, je kunt maken waar je zelf zin in hebt! Njoy en eet smakelijk;-)

Deel dit bericht!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Reacties

Volg ons

facebook_icon instagram_icon pinterest_icon mail_icon

kirsty

Sophie & Ik
Ter inspiratie en vermaak voor jong en oud, samen koken en genieten.